Laminaat

Laminaat is ook nog steeds een populaire vloersoort. De gemiddelde prijs van een laminaat vloer ligt lager dan parket of PVC en het is erg makkelijk in onderhoud. Zo makkelijk dat als de vloer eenmaal ligt dan heeft u er bijna geen omkijken meer naar qua onderhoud.

Sinds de jaren 70 is Laminaat steeds populairder geworden. Er is daarom ook steeds meer assortiment ontstaan. Talloze kleuren, patronen en formaten zijn er beschikbaar. Het duurdere segment is qua uiterlijk soms niet te onderscheiden van hout.
We denken snel aan de houtlook variant maar er bestaan ook laminaattegels welke meer de uitstraling van gesteente of beton hebben.

Laminaat leggen is ook steeds makkelijker geworden voor de doe-het-zelfer. En toch is het fijn als dit wordt gedaan door een expert op vloerengebied, welke met goed vakmanschap naadloos legt en daarbij ook meteen een bijpassende randafwerking verzorgt.

Hier treft u een kleine greep uit ons assortiment van kleuren, patronen en formaten.
Wij hebben zelf geen winkel maar kunnen u wel meenemen naar een showroom om alle opties te bekijken.

Laminaat visgraat peterseli
Laminaat tegl anijs
Laminaat bieslook
Laminaat gember
Laminaat venkel
Laminaat Dille
opslagtent

Indien u een nieuwe vloer wenst in bewoonde situatie dan is het mogelijk om onze opslagtent te gebruiken voor het tijdelijk stallen van uw meubels tijdens de werkzaamheden.

Meer informatie.

0