Don van der Voort

Don van der voort, geboren op 22-12-1987 te Heemstede is na zijn middelbare school fulltime gaan werken bij zijn vader Piet van der Voort en volgde naast zijn werk een opleiding tot meesterparketteur aan het Gildevaart te Nieuwegein. Na een korte periode gediend te hebben bij defensie is Don sinds 2016 weer helemaal terug in het schitterende vak met meer dan 14 jaar ervaring.

Piet van der Voort

Geboren op 11-2-1959 te Zwanenburg. Piet is al vanaf zijn 14e actief als Parketteur en deed dat in de zaak van zijn vader. in 1987 Nam hij het roer over en vestigde zich op de bekende locatie “naast de witte kerk” in Nieuw Vennep. Samen met zijn vrouw Helen heeft hij de naam van der Voort tot een zeer bekende naam in de Haarlemmermeer en de Parketwereld gemaakt.

Nico van der Voort

Nico (opa) van der Voort geboren op 18-3-1925 is de grondlegger van de naam van der Voort in de parketwereld. Nico werkte eerst vanuit het gezellige dijkhuis aan de Zwanenburgerdijk in Zwanenburg en later gevestigd in Nieuw Vennep aan de Hoofdvaart Westzijde.

Onze diensten

Leggen
Leggen

Vloeren kunnen in veel verschillende soorten hout en patronen worden gelegd.

Schuren
Schuren

Geef uw vloer een nieuwe look door deze te laten schuren, met een finish van lak, olie of een totaal andere kleur.

Onderhoud
Onderhoud

Om de houten vloer mooi te houden door de jaren heen is onderhoud plegen noodzakelijk.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan

0