Portfolio

Wat Wij Doen

30 Januari 2019
In Nieuw Vennep hebben wij deze tapis strokenvloer mogen renoveren. Door jarenlang gebruik zat de vloer vol vlekken en kale plekken. De vloer is geschuurd, gevoegd en 3 x gelakt met Loba semi gloss. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat!
31 Juli 2018
Niet stilgezeten de afgelopen weken met de hitte. Hier een verloop van begin tot eind van een aanheling bij een haard. De visgraat mooi door laten lopen met band en bies en vervolgens het geheel geschuurd en behandeld met Loba 2 k olie wit 5%
13 maart 2018
13 maart 2018
Afgelopen week een hal aangeheeld aan eerder geplaatste visgraat. Vloer voorzien van een luik met ingefreesd luikring. Verder witte mdf plinten geplaatst en nabehandeld met Floorservice onderhoudsolie.
19 februari 2018
Vorige week weer een mooi project uit mogen voeren. Eiken visgraat 14 x 70 mm gerookt, wit geolied en afgewerkt met witte MDF plinten. In samenwerking met de parqueteur BV uit Rijswijk.
10 februari 2018
Afgelopen week een schitterende eiken QFQ Hongaarse punt met band gelegd. In de voorkamer een luik verwerkt in de vloer met verzonken scharnieren en luikring. In de achterkamer een convector rooster uitgezaagd die later met sleuven wordt uitgefreesd. Nu loopt het patroon mooi door als rooster.
10 januari 2018
Afgelopen dagen een eiken Hongaarse punt gelegd met band, geschuurd en behandeld met Royl 2k naturel. Met een Hongaarse punt vloeren, liggen de delen onder een hoek van 60 graden. de onderdelen sluiten aan de bovenzijde en vormen de sergeantsstrepen.