PVC

PVC is een moderne vloersoort die de laatste jaren steeds populairder wordt. Dit is begrijpelijk aangezien een PVC vloer weinig tot geen onderhoud vergt en uitstekend is te combineren met vloerverwarming.

Er is ook veel mogelijk wat betreft het uiterlijk van uw pvc vloer. U kunt kiezen voor een houtkleur maar ook tegel- of betonlook is een optie. Naast kleur zijn PVC vloeren in verschillende formaten en patronen te verkrijgen.
U kunt kiezen voor bijvoorbeeld stroken, tegels of een mooi patroon zoals hongaarse punt, visgraat of versaille tegel.
Deze velen mogelijkheden maakt het mogelijk voor u om een persoonlijke vloer te creeëren.

Om het mooiste resultaat te krijgen bij het pvc leggen is een vlakke ondervloer een must. Als de ondervloer niet vlak is dan zal dit te zien zijn in uw vloer. Om dit te voorkomen zullen wij de vloer eerst egaliseren.
Kijk op onze egaliseren pagina.

U kunt bij D. van der Voort parketvloeren de PVC vloer kopen en laten leggen. Wij werken onder andere veel met het pvc merk Sense. Dit merk biedt een breed assortiment. Op de website van Sense kunt u zien hoe een gekozen vloer eruit zal zien in uw kamer, via hun roomplanner tool. (neem snel een kijkje door hier te klikken)

opslagtent

Indien een nieuwe vloer wenst in bewoonde situatie dan is het mogelijk om onze opslagtent te gebruiken voor het tijdelijk stallen van uw meubels tijdens de werkzaamheden.

Meer informatie.

0