Traprenovatie

Bij woningen is de trap een van de eerste dingen die gezien wordt bij het binnen komen. Ook komt het veel voor dat de trap in de woonkamer een grote blikvanger is. Daarom is het heel fijn als de trap er ook netjes uit ziet en past bij de rest van die betreffende ruimte. Wij kunnen u helpen om dit te realiseren door middel van traprenovatie.

Of u nou gaat verhuizen en de huidige trap is niet naar wens of u bent uitgekeken op de trap waar u al jaren tegen aan kijkt, wij kunnen de trap aanpakken en naar wens veranderen.

Er zijn verschillende mogelijkheden in materiaal en kleuren. Het is tevens mogelijk om de trede en het stoorbord anders aan te kleden, of juist 1 geheel maken waarbij alles hetzelfde is.
Naast een nette uitstraling met stijl kunnen we ook praktische aspecten toepassen; verlichting onder de trede of anti slip.

Het maakt voor ons niet uit of u een gesloten trap heeft of een open trap, rechte of een wentel trap. U kunt voor al deze trappen bij ons terecht voor traprenovatie. 

Wij gebruiken zowel hout, PVC en laminaat. 
Omdat het tarief erg afhankelijk is van de uw wensen en uw trap is het lastig om bij voorbaat al een prijs aan te geven. Wij werken daarom altijd met een offerte op maat. 

Gesloten wentel trap met verlichting
Gesloten houten trap donker
Gesloten houten trap
0