Waterschade

Lekkage of een ongeluk in huis kan zorgen voor waterschade aan uw vloer. Er zijn verschillende typen vloeren en de een kan beter tegen water dan de andere. Elke schade is daarom anders.
Maar het is altijd erg vervelend!

Gelukkig zijn veel mensen verzerkerd tegen waterschade, via de inboedelverzekering of via de woonhuisverzekering. Welke verzekering is afhankelijk van de manier hoe de vloer is gelegd in uw huis; verlijmd of niet. Bel uw verzekeraar om zeker te weten onder welke verzekering de schade zal vallen.

U verzekeraar wilt dan veel weten over de schade, hoe het is gebeurd, hoe groot de schade is qua "formaat" maar ook qua kosten. Zij willen dan ook vaak een rapport hierover ontvangen met een offerte van een deskundige.
Wij kunnen die rol voor u vervullen. Wanneer u een waterschade heeft kunnen wij bij u langs komen om de situatie te beoordelen en aan de hand daarvan een expertiserapport opstellen.
Dit rapport bevat de informatie over de schade, hoe deze gerepareerd kan worden en welke kosten daaraan zijn verbonden.

Wat wij kunnen doen aan de schade hangt dus erg af van het type vloer, wat er is gebeurd en daarmee dus ook groot de schade is.
Wij adviseren u er graag over en wij denken altijd met u mee over de beste oplossing voor uw situatie.

Voor het opstellen van en expertise rapport berekenen wij een tarief van €100,00. Wanneer wij na het rapport ook de klus voor u zullen gaan uitvoeren brengen wij dit bedrag in mindering op de eindfactuur. Op die manier kost het expertise rapport u aan het einde niets extra's.

U kunt een expertise rapport aanvragen via de pagina om een offerte aan te vragen, of bel/mail ons via de contact gegevens onderaan de pagina.

Vloer met waterschade
Verwijderen vloer met schade
0